sygic-travel-spousti-vr-aplikaci-pro-cestovani
Novinka Sygic Travel spouští VR aplikaci pro cestování

Sygic Travel spouští VR aplikaci pro cestování

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 9. 2016 10:00

Slovenská společnost Sygic představila aplikaci pro cestování ve virtuální realitě Sygic Travel VR. Cestovatelé si díky ní mohou virtuálně projít vybrané město, navštívit zajímavé památky a zjistit tak, zda se chtějí do destinace vypravit i ve skutečnosti.

Reklama

VR aplikace obsahuje 360° videa a fotky z nejpopulárnějších turistických míst. Můžete se v ní projít pod noční Eiffelovkou nebo se podívat do středověkých belgických měst. 

Další tisíce videí budou vývojáři postupně přidávat během tohoto roku. Pro natáčení 360° obsahu Sygic najal profesionálního cestovatele Michala Gálika, který natočil už tři dokumentární filmy upozorňující na ekologické problémy.

Jakmile se cestovatel rozhodne, kam chce jet, může si v aplikaci označit zajímavá místa a v plánovači výletů pro Android si z nich pak následně během pár minut vytvořit svého osobního cestovního průvodce.

Aplikace bude dostupná pro Samsung Gear VR v Oculus Store. Vybraní uživatelé si ji mohou stáhnout s předstihem pomocí tohoto kódu. Jak videa v aplikaci vypadají, můžete vidět níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama