otestujte-svou-silu-v-novych-turnajich-world-of-tanks-blitz
Novinka Otestujte svou sílu v nových turnajích World of Tanks Blitz

Otestujte svou sílu v nových turnajích World of Tanks Blitz

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2016 09:00 4

World of Tanks Blitz vybízí hráče k tomu, aby vyrazili na bojiště v nově přidaných sovětských lehkých tancích a podívali se také na mapu Yamato Harbor, kde kotví japonské bitevní lodě. Novinkou jsou navíc klanové turnaje, které umožní týmům výrazně zvýšit kvalitu hraní.

Reklama

„Klany byly součástí World of Tanks Blitz již nějakou dobu a moc dobře víme, že mnozí z vás chtějí dostat příležitost ukázat zbytku světa, co ve vás opravdu dříme a jací opravdu jste,“ tvrdí vývojáři v tiskové zprávě.

Vše je k dispozici po novém updatu 3.1 a to jediné, co musíte udělat, je vytvořit z vašeho klanu tým a zaregistrovat se do turnaje. Počet týmů v jednom klanu je neomezený, potřebujete však pozvánku od kapitána vašeho klanu k účasti na turnaji. I když nakonec nebudete soutěžit, můžete si pro zvolený turnaj prohlížet rozpis bitev i výsledné skóre.

Do hry také přibyla tři nová vozidla: MT25, LTTB a T-54. MT-25 nabízí hned tři děla. LTTB je jako všechny lehké tanky. Je rychlý, můžete se tak zdokonalovat v driftování, během chvilky se otočit a nechat nepřátele za sebou v prachu. A konečně T-54… I když není nejrychlejší, má vynikající pancéřování a dokáže ze sebe dostat vyšší rychlost než třeba LTTB.

Více informací o World of Tanks Blitz update 3.1 najdete zde.

Zdroj: Wargaming 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama