bezdratovy-bezpecnostni-system-do-domacnosti-trust-wireless-security-system
Novinka Bezdrátový bezpečnostní systém do domácnosti Trust Wireless Security System

Bezdrátový bezpečnostní systém do domácnosti Trust Wireless Security System

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 8. 2016 14:00 4

Trust vstoupil na trh s produkty pro chytrou domácnost a představuje bezdrátový bezpečnostní systém obsahující výstražnou sirénu, magnetické a pohybové senzory a manuální ovladač.

Reklama

Ústředním bodem celé sestavy je Trust Siren for Wireless Security System. Bezdrátová siréna je vyvedena v bílé a výstražné oranžové barvě, vhodná k umístění do interiéru i exteriéru díky voděodolnému designu s certifikátem IP44. Lze s ní spárovat celkem 16 zařízení – senzorů či dálkové ovládání. Komunikace probíhá dvoucestně na frekvenci 868 MHz s dosahem až 120 metrů. Po případném narušení senzorů či při pokusu o kompletní demontování či otevření víka začne siréna blikat a vydávat 100 dB hlasitý zvuk. Dlouhou výdrž zabezpečují čtyři 1,5V baterie typu D.

Ochranu prostoru řeší dva dostupné druhy senzorů. Trust Magnetic Contact Sensor vhodný k umístění na dveře či okna reaguje na jejich neautorizované otevření, a následně vyšle signál pro spuštění sirény, případně zobrazí oznámení na mobilním zařízení. Trust Wireless Motion Sensor kontroluje prostřednictvím infračerveného čidla pohyb v prostoru ve dne i v noci. Při jeho zaznamenání, případně při pokusu odebrat senzor z určeného místa je opět vyslán signál ke spuštění sirény či na mobilní aplikaci. Napájení magnetického senzoru zajišťují dvě AAA, pohybového senzoru dvě AA baterie.

Celý systém lze ovládat přes spárovaný dálkový ovladač Trust Remote Control do vzdálenosti 70 až 120 metrů. Sofistikovanější správu a jasný přehled stavu zabezpečení odkudkoli zajistí volitelný Trust Octopus Control Station připojený k domácí internetové síti, resp. zdarma dostupná mobilní aplikace Trust SmartHome.

Ve třetím čtvrtletí letošního roku bude Trust Wireless Security System dále doplněn o bezpečnostní IP kameru s možností živého zobrazení přes mobilní aplikaci, upřesňuje výrobce.

Trust Wireless Security System ALSET-2000 se prodává jako sada po jednom od každého produktu za doporučenou koncovou cenu 5 199 Kč s DPH.

Samostatně mají cenu:

  • Trust Siren for Wireless Security System ALSIR-2000: 1 899 Kč s DPH
  • Trust Magnetic Contact Sensor ALMST-2000: 1 099 Kč s DPH
  • Trust Wireless Motion Sensor ALMDT-2000: 1 399 Kč s DPH
  • Trust Remote Control ALKCT-2000: 1 099 Kč s DPH
  • Trust Octopus Control Station ICS-2000: 4 890 Kč s DPH

Bezdrátový bezpečnostní systém do domácnosti Trust Wireless Security System
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Trust TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama