jizdni-rady-pro-prahu-primo-od-zdroje-stahnete-si-aplikaci-dpp-info
Novinka Jízdní řády pro Prahu přímo od zdroje. Stáhněte si aplikaci DPP INFO

Jízdní řády pro Prahu přímo od zdroje. Stáhněte si aplikaci DPP INFO

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 8. 2016 11:00

Dopravní podnik hlavního města Prahy nabízí cestujícím novou mobilní aplikaci pro pohodlný přístup ke všem důležitým informacím, potřebným pro bezstarostné cestování Pražskou integrovanou dopravou.

Reklama

Aplikace toho umí poměrně hodně. Uživatel může vyhledávat nejvhodnější spojení linkami Pražské integrované dopravy, zjistit si časy odjezdů jednotlivých spojů například ze zastávky, na které právě stojí, nebo si zakoupit jízdenku. V případě, že se v rámci sítě pražské hromadné dopravy děje jakákoliv plánovaná či neplánovaná událost, která by mohla ohrozit jeho včasný příjezd do cíle, aplikace ho okamžitě sama upozorní, aby při plánování své cesty mohl v případě potřeby zvolit alternativní trasu.

Mezi funkcemi DPP INFO dále nechybí ani vždy aktuální informace o stavech bezbariérových zařízení (výtahů a plošin) ve stanicích pražského metra či počtu volných míst na jednotlivých záchytných parkovištích typu P+R (park and ride) a přehled detailních dopravních schémat.

Aplikace je dostupná všěšem majitelům mobilních telefonů se systémy iOS či Android, a to ve třech jazykových mutacích (kromě češtiny také v angličtině a němčině). Pro její získání stačí navštívit obchody Google Play (verze pro Android) či App Store (verze pro iOS), kde je připravena ke stažení zdarma.

Zdroj: DPPCZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama