oneplus-3-jde-na-dracku-kvuli-tomu-se-na-mesic-prestal-prodavat
Novinka OnePlus 3 jde na dračku, kvůli tomu se na měsíc přestal prodávat

OnePlus 3 jde na dračku, kvůli tomu se na měsíc přestal prodávat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 8. 2016 08:00

Spoluzakladatel firmy OnePlus Carl Pei v minulých dnech na oficiálním fóru oznámil, že jsou nuceni na nějaký čas pozastavit v celé Evropě prodej vlajkové lodi OnePlus 3. A jak uvedl, tak se následně také stalo. Smartphone není možné objednat od 9. srpna a tento stav bude platit až do 12. září. Omezení platí bohužel i pro Českou republiku.

Reklama

Důvodem pro pozastavení prodejů je enormní poptávka zákazníků. Měsíční pozastavení výrobce využije pro naskladnění dostatečného množství zásob, aby nedocházelo k dlouhému čekání po objednání, jako je tomu v současné době.

Společnost OnePlus prodávala systémem pozvánek své první dvě generace stejnojmenného smartphonu, u novinky ale zvolila jinou strategii – telefon na trh uvedla tak říkajíc na divoko. Výroba však postupně zvyšující se poptávku nestačila uspokojit.

OnePlus 3 je špičkový model s elegantním kovovým tělem a hlavně cenovkou, která se do očí vysmívá předraženým mobilům konkurence. Prodává se za 10 990 Kč.

Za tyto peníze zákazník dostane v současnosti nejvyšší dostupnou mobilní výbavu, ve které nechybí procesor Snapdragon 820, 6 GB RAM či kvalitní fotoaparát s rozlišením 16 Mpx a podporou nahrávání 4K videa. Telefon také podporuje všechna tuzemská LTE pásma.

Zdroj: AC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama