bezdratova-herni-sluchatka-asus-rog-strix-wireless-s-7-1kanalovym-zvukem
Novinka Bezdrátová herní sluchátka ASUS ROG Strix Wireless s 7.1kanálovým zvukem

Bezdrátová herní sluchátka ASUS ROG Strix Wireless s 7.1kanálovým zvukem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 7. 2016 13:30 1

Asus rozšiřuje portfolio herních produktů Republic of Gamers (ROG) o sluchátka Strix Wireless. Ta nabízejí 7.1kanálový prostorový zvuk, desetihodinovou výdrž baterie na jedno nabití a kompatibilitu s řadou zařízení včetně PC a Mac, herních konzolí PlayStation 4 a Xbox One, smartphonů nebo tabletů.

Reklama

ROG Strix Wireless využívají bezdrátovou 2,4GHz technologii pro přenos zvuku a mají dvojici antén s automatickým přepínáním, které by měly zajistit stabilní připojení na vzdálenost až patnáct metrů. Sluchátka jsou vybavena vestavěnou dobíjecí baterií s kapacitou 900 mAh, která má nabídnout více než 10 hodin provozu a zvládne tedy i dlouhotrvající herní akce.

Software Sonic Studio, které je součástí základního balení, umožňuje upravovat řadu zvukových nastavení včetně ekvalizéru (EQ) a vyvážení 7.1kanálových reproduktorů. Hráči si díky tomu mohou vyladit zvuk přesně podle svých představ a to navíc v jednoduchém grafickém rozhraní.

Pomocí dodávaného kombinovaného 3,5mm čtyřpólového adaptéru pro výstup zvuku a vstup mikrofonu a 1,5m prodlužovacího kabelu lze headset připojit k řadě zařízení, a to včetně počítačů PC a Mac, herních konzolí Xbox One a PlayStation 4 i smartphonů a tabletů.

Na českém trhu se novinka Asus Strix Wireless začíná prodávat za koncovou cenu 3 790 Kč.

Bezdrátová herní sluchátka ASUS ROG Strix Wireless s 7.1kanálovým zvukem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama