mistr-uniku-evan-blass-prozradil-datum-odhaleni-iphonu-7
Apple Novinka „Mistr úniků“ Evan Blass prozradil datum odhalení iPhonu 7

„Mistr úniků“ Evan Blass prozradil datum odhalení iPhonu 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 7. 2016 15:30

Evan Blass, který od svých zdrojů pravidelně získává důvěryhodné informace o budoucích telefonech a tabletech, prozradil datum eventu, na kterém by mělo dojít k představení očekávaných iPhonů 7.

Reklama

Známý leaker tvrdí, že Apple své nové telefony odhalí v týdnu, který začíná 12. zářím. Loni americký výrobce iPhony 6s/Plus ukázal 9. září. I proto se Blassova zpráva jeví celkem reálně.

Podle posledních informací by se „sedmičky“ měly od předchozích edicí lišit vlastně jen kosmeticky. Z kovového těla nových iPhonů by měly zmizet ne úplně elegantní plastové proužky. Další inovací má být voděodolná konstrukce a některé zdroje uvádějí také absenci 3,5mm jacku pro sluchátka. O jeho konci u iPhonů se ostatně spekuluje už dlouho. Vylepšením jistě projde i fotoaparát. Ten by měl mít optickou stabilizaci i u základního menšího modelu. O výkon telefonů se postará čip Apple A10.

Úhlopříčky displejů by měly zůstat na dnešním standardu - 4,7 palce a 5,5 palce. Znovu také nebude chybět technologie rozpoznání síly dotyku – 3D Touch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama