phanteks-nabidne-blok-vodniho-chlazeni-pro-geforce-gtx-1080
Novinka Phanteks nabídne blok vodního chlazení pro GeForce GTX 1080

Phanteks nabídne blok vodního chlazení pro GeForce GTX 1080

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 7. 2016 10:00

Společnost Phanteks odhalila svůj nejnovější přírůstek do řady bloků vodního chlazení pro grafické karty, který nese označení PH-GB1080-X a je navržen speciálně pro grafickou kartu GeForce GTX 1080 v provedení Founders Edition.

Reklama

Tento blok je vizuálně zajímavý a samozřejmě nabídne dostatečný chladící výkon i při vyšším továrním přetaktování. Dobré chladící schopnosti zajišťuje i fakt, že blok je Full Cover, neboli že zabírá celou plochu PCB a chladí tak všechny její komponenty.

Základem bloku je měděná základna s poniklovaným povrchem. Nad základnou je umístěný čirý akrylový plastový kryt, skrze který můžeme sledovat proudění vody širokými kanálky. Okraj krytu stejně jako boky mohou být nasvícený pomocí 1mm LED. Jsou zde pro ně totiž předvrtané otvory.

Přední a zadní kraj krytu je opatřený matnou černou fólií, na níž najdeme také logo výrobce. Výrobce si bude za PH-GB1080-X počítat sumu 129,99 dolarů, což jsou zhruba 3 200 Kč bez daně. Zda začne Phanteks distribuovat bloky i u nás zatím nevíme. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama