s-klavesnici-logitech-k780-multi-device-wireless-lze-ovladat-pc-smartphony-i-tablety
Novinka S klávesnicí Logitech K780 Multi-Device Wireless lze ovládat PC, smartphony i tablety

S klávesnicí Logitech K780 Multi-Device Wireless lze ovládat PC, smartphony i tablety

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 6. 2016 15:00 1

Logitech oznámil uvedení bezdrátové klávesnice pro různá zařízení s názvem K780 Multi-Device Wireless. Ta se vyznačuje především numerickou částí deseti tlačítek, která současně funguje pro ovládání smartphonů a tabletů. Stiskem tlačítka Easy-Switch lze snadno přepínat mezi třemi současně připojenými zařízeními a psát na nich.

Reklama

„Chceme-li psát, můžeme dokument vytvořit rychle a pohodlně na počítači, ale když máme odpovědět na textovou zprávu na telefonu, najednou jsme omezeni tím, co zvládnou naše dva palce,“ řekl Art O Gnimh, globální ředitel divize klávesnic společnosti Logitech. „Nyní díky klávesnici K780 Multi-Device můžete psát pohodlně a stejně rychle jako na počítači na všech zařízeních, která máte na stole, a hladce mezi nimi přepínat stiskem jediného tlačítka.“

Pro klávesnici K780 Multi-Device je charakteristické tiché psaní s citlivou odezvou. Klávesy jsou v plné velikosti a tvarované tak, aby psaní bylo pohodlné, zatímco numerická část s deseti tlačítky umožňuje snadno zadávat čísla. Klávesnice má pogumovanou lištu s měkkým povrchem, do níž lze vložit nejrůznější mobilní zařízení – od smartphonů až po iPad Pro s úhlopříčkou 12 palců.

K780 Multi-Device je vybavena jak USB technologií Logitech Unifying, tak Bluetooth Smart, takže si můžete vybrat, jaký způsob bude pro připojení vašeho počítače, telefonu nebo tabletu nejvhodnější. Při nečinnosti přechází klávesnice do režimu spánku a navíc má vypínač – díky tomu se může pochlubit výdrží baterie až 24 měsíců.

Očekává se, že bezdrátová klávesnice pro více různá zařízení Logitech K780 Multi-Device bude k dostání během července ve vybraných ochodech a na stránkách společnosti Logitech za doporučenou maloobchodní cenu 2 769 Kč. Podrobnější informace můžete získat na webových stránkách Logitech.com.

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama