do-ceska-dorazil-dvoupasmovy-gigabitovy-wifi-opakovac-tp-link-re350
Novinka Do Česka dorazil dvoupásmový gigabitový WiFi opakovač Tp-Link RE350

Do Česka dorazil dvoupásmový gigabitový WiFi opakovač Tp-Link RE350

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2016 11:00

Společnost Tp-Link uvádí na český trh dvoupásmový repeater (také opakovač či extender) WiFi signálu RE350, který podporuje standard 802.11ac.

Reklama

Novinka RE350 pracuje současně v pásmech 2,4 a 5 GHz. Dosahuje tak celkové kombinované rychlosti až 1 200 Mbit/s (300 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a 867 Mbit/s v pásmu 5 GHz), tedy několikanásobně vyšší než běžné bezdrátové sítě standardu 802.11n. Podle výrobce její výkon plně dostačuje pro náročné činnosti jako streamování HD videa, online hry, zálohování velkých objemů dat a jiné úlohy vyžadující velkokapacitní připojení. Podpora dvou pásem rovněž umožňuje vytvořit různé sítě podle typu využití.

Repeater spolupracuje s jakýmkoli standardním bezdrátovým routerem. Bez složité instalace a nastavování pomůže u bezdrátové sítě eliminovat hluchá místa a celkově zlepšit kvalitu signálu. Je navíc vybaven LED indikátorem síly signálu, který pomáhá nalézt optimální umístění v prostoru.

RE350 se zapojuje přímo do elektrické zásuvky, takže jej lze snadno přemisťovat podle aktuálních potřeb. Svým nenápadným provedením se sklopnými anténami nenarušuje vzhled interiéru a díky malým rozměrům může posloužit i na cestách, např. v hotelu k posílení místní sítě při nedostatečné kvalitě pokrytí.

Opakovač Tp-Link RE350 je dostupný za doporučenou koncovou cenu 1 799 Kč.

Do Česka dorazil dvoupásmový gigabitový WiFi opakovač Tp-Link RE350
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Tp-Link

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama