do-ceskych-obchodu-miri-prenosny-bluetooth-reproduktor-beoplay-a1-od-bang-olufsen
Novinka Do českých obchodů míří přenosný bluetooth reproduktor BeoPlay A1 od Bang & Olufsen

Do českých obchodů míří přenosný bluetooth reproduktor BeoPlay A1 od Bang & Olufsen

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2016 15:00 1

Společnost Bang & Olufsen zahájila v České republice prodej přenosného reproduktoru BeoPlay A1. Jeho design zaujme ušlechtilými materiály, kovem, kůží a kvalitním odolným plastem s protiskluzovým povrchem. Díky koženému poutku lze repráček navíc snadno zavěsit a přenášet.

Reklama

BeoPlay A1 v sobě ukrývá zesilovače s výkonem 2 × 140 wattů napájené 2200mAh baterií a dva elektroakustické měniče s vyzařováním zvuku do 360 stupňů ve frekvenčním rozsahu 60 Hz až 24 kHz.

I v oblasti konektorové výbavy jde BeoPlay A1 s dobou. Pro nabíjení je vybaven konektorem USB-C, který kromě přenosu energie proudem až 3A zajistí případnou možnost propojení reproduktoru i mikrofonu s počítači, které nemají rozhraní Bluetooth. Posledním způsobem připojení k hudebnímu zdroji je standardní konektor 3,5mm audio jack.

Vnitřní komponenty by měla chránit velice pevná konstrukce, takže reproduktor bude zřejmě ideálním společníkem na výlety v přírodě, stejně jako ho využijete během zahradní párty.

Nejnovější přírůstek do rodiny BeoPlay vstoupil na český trh ve dvou barevných variantách – stříbrné Natural a mechově zelené Moss Green a je dostupný za doporučenou cenu 6 799 Kč.

Do českých obchodů míří přenosný bluetooth reproduktor BeoPlay A1 od Bang & Olufsen
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama