nejnovejsi-aktualizace-world-of-tanks-prinasi-spousty-zmen
Novinka Nejnovější aktualizace World of Tanks přináší spousty změn

Nejnovější aktualizace World of Tanks přináší spousty změn

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 5. 2016 10:00 17

Komunita hráčů je pro Wargaming tím nejdůležitějším. Dokazuje to i nejnovější update s pořadovým číslem 9.15, který vyšel tento týden. Zbrusu nová aktualizace přináší nejen změny v uživatelském rozhraní a vybalancovanosti tanků, ale mění a vylepšuje především UX prvky, fyziky a nabízí i lepší zvuk. Všechny tyto změny přicházejí díky komunikaci vývojářů s hráčskou komunitou.

Reklama

Vývoj hry World of Tanks nelze pojmenovat nijak jinak než jako evoluci. Jde o postupný proces změn a novinek, ale vždy za vydatného přispění hráčů. Hodně populárních modifikací bylo přidáno a implementováno do klienta hry, tak aby vypadal více „user friendly“. Dříve skryté vlastnosti vozidel si lze nyní měnit v reálném čase mnohem snadnějším a bezpečnějším způsobem.

„Práce na Update 9.15 začala rozhovory s hráči,“ vysvětluje hlavní producent hry Anton Pankov. „Spojili jsme se s nimi nejen na našich fórech, ale také na sociálních sítích, mluvili jsme s hlavními představiteli komunity a všechny změny pak zkoušeli na testovacích serverech, na nichž jsme pilovali všechny vlastnosti a mechaniky.“

„V budoucnosti se chceme ještě více zabývat požadavky hráčů. Provedeme rebalanc každého jednotlivého tanku a to je pro nás samozřejmě velký úkol. Rozhodně však budeme v úzkém propojení s komunitou na každém našem kroku. Budeme pracovat společně, abychom nabídli ve World of Tanks ty nejlepší možné zážitky.“

Nová fyzika a zvuk, které se představily v posledním vylepšení, jsou ještě lepší. Snížila se šance na převrhnutí tanku a současně se zmenšilo i poškození, které pád přivodí. Všechny tyto změny a zlepšení výkony záleží samozřejmě na konfiguraci počítač, jakož i zajištění stability FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama