teaser-z-druheho-datadisku-pro-zaklinac-3
Novinka Teaser z druhého datadisku pro Zaklínač 3

Teaser z druhého datadisku pro Zaklínač 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 5. 2016 17:00 5

Očekávané rozšíření O víně a krvi pro třetího Zaklínače vyjde 31. května. Uvedli to vývojáři ze studia CD Projekt Red. Zároveň se můžete podívat na nový teaser.

Reklama

„O víně a krvi uzavře celý příběh Zaklínače 3, je to Geraltova poslední výprava. Obsahuje více než 90 nových úkolů a přes třicet hodin zbrusu nového dobrodružství, takže myslím, že na ni hráči jen tak nezapomenou,“ řekl Konrad Tomaszkiewicz, ředitel vývoje hry z CD Projekt RED. „Hráči společně s tímto rozšířením dostanou také ohromné množství dalších bonusů, například dynamický systém význačných bodů, nový balíček pro gwint, nový mechanismus mutací do závěrečné fáze hry a dokonce místo, jež by mohlo být Geraltovým domovem… A to vše je zasazeno do oblasti, která je velká jako Země nikoho ze základní hry,“ dodává Tomaszkiewicz.

Datadisk O víně a krvi vychází 31. května na PC, Xbox One a PlayStation 4. Na českém trhu by měla být k dostání i krabicová verze nového rozšíření, která bude obsahovat také fyzické verze gwintových balíčků s tématikou Nilfgaard a Severní Říše v českém jazyce, gwintové žetony, návod na Gwint a sběratelskou krabičku.

Zdroj: Cenega Czech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama