microsoft-skutecne-ukonci-moznost-prechodu-na-windows-10-zdarma
Novinka Microsoft skutečně ukončí možnost přechodu na Windows 10 zdarma

Microsoft skutečně ukončí možnost přechodu na Windows 10 zdarma

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 5. 2016 15:00 34

O možnosti upgrade z Windows 7 či Windows 8/8.1 zdarma ví jistě každý z nás. Pokud si stahujete pravidelné aktualizace, jistě Vás neminulo okno nabádající nás k přechodu na nejnovější systém od Microsoftu zdarma. 

Reklama

Microsoft již od samotného uvedení Windows 10, které proběhlo na konci července loňského roku, svorně prohlašuje, že přechod na Windows 10 zdarma je časově omezený. Právě agresivní politika propagace systému ale mnohé z nás jistě dovedla k zamyšlení, zda MS možnost upgradu na Windows 10 neprodlouží. Nyní se však ukazuje, že si Microsoft bude stát za svým. Na svých stránkách totiž uveřejnil video, v němž vyzdvihuje výhody nového systému a připomíná nám, že lhůta pro přechod na nový systém se už pomalu bude chýlit ke svému konci. 

Microsoft skutečně ukončí možnost přechodu na Windows 10 zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Důvodem stále výraznější vnucování Windows 10 může být také to, že se zpomaluje rychlost rozšiřování klientské základny Windows 10. Jinými slovy většina uživatelů si již vybrala, zda zůstane u svého starého systému, nebo přejde na ten nový. Ve zmíněném propagační videu, v němž k nám promlouvá Bryan Roper z Microsoftu, se můžeme dozvědět několik důvodů, proč na Windows 10 přejít, mezi nimiž se objevuje třeba staré známé prostředí či vysoká bezpečnost tohoto systému. 

Microsoft skutečně ukončí možnost přechodu na Windows 10 zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zástupce Microsoftu nám nezapomněl připomenout ani chystaný velký upgrade Redstone, který se chystá na roční výročí Windows 10 a který by měl přinést řadu vylepšení. A právě na výročí by také nejspíše měl být ukončen volný přechod na Windows 10 zdarma. A co vy? Už jste se nechali zlákat na doposud "nejlepší" systém od Microsoftu, nebo jste stále věrní třeba stále nejpopulárnějším "sedmičkám"? Podělte se s námi o svoje názory v diskuzi. 

Zdroj: Microsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama