predstaveni-pascalu-zive-v-sobotu-rano
Novinka Představení Pascalu živě v sobotu ráno

Představení Pascalu živě v sobotu ráno

Z. Obermaier

Z. Obermaier

5. 5. 2016 16:35 23

Přímý přenos odhalení architektury Pascal začne v sobotu ve 3 ráno ...

Reklama
Představení Pascalu živě v sobotu ráno
i Zdroj: PCTuning.cz

Možná jste zaznamenali zprávu, že na tento pátek Nvidia svolala speciální event pro novináře, zde bych připomněl, že jsme o tom informovali jako první na světě - dávno před všemi, zpráva ale musela být odstraněna zcela nepochopitelně na přání Nvidie. Kromě celkem sofistikovaného Puzzlu, který Nvidia umístila na web a který vedl k počítadlu ... jež směřuje ke dni 6.5.2016, je tu už oficiální link na stream.

Co všechno Nvidia ve 3 ráno v sobotu 7.5 českého času ukáže není jasné, ale já myslím, že toho bude dost. Recenze budou následovat v týdnu od 16-19.5, osobně tipuji den recenzí 17.5 nebo 19.5.

Co čekat? Uvedení (oznámení) dvou karet, recenze minimálně alespoň GTX 1080. Výkonový posun nad GTX 980 Ti/Titan X. Vyšší efektivitu, spotřebu adekvátní výkonu. Vysoké ceny a stejně špatné zvládnutí asynchronních shaderů - možná ale tento handikep extra vysoké frekvence vyváží. Dále třeba futuristický chladič referenční karty, nové paměti GDDR5X a třeba i zajímavé přetaktování. Na vše si ale ještě pár dní počkáme. Nvidia ale slibuje, že v čase recenzí bude omezené množství karet k zakoupení a to dokonce i v Čechách!

Zdroj: Nvidia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama