teasery-lakaji-na-oznameni-call-of-duty-infinite-warfare
Novinka Teasery lákají na oznámení Call of Duty: Infinite Warfare

Teasery lákají na oznámení Call of Duty: Infinite Warfare

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 5. 2016 12:00

Studio Activision začíná lákat na nový díl Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare. Kromě deníčku, který se věnuje celé herní sérii, uveřejnili v uplynulých hodinách vývojáři také dva teasery.

Reklama

V prvním krátkém videu se objevuje holohlavý člen SDF, hlavní záporák nového CoD, který hráčům vzkazuje: „Vymažeme tě z historických knih. Každou jednu zmínku o tobě. Zjistíš, co je to ztráta. Budeme tvůrci tvé bolesti. Postavíme památník tvé destrukci. Celý svět bude svědkem našeho vzestupu. Vymažeme oblohu a pohřbíme tě v temnotě. Věz o tom a poznej nás. My jsme nepřítel. My jsme Settlement Defense Front.“

Ve druhém teaseru můžeme pro změnu vidět poručíka Reyese, který hovoří o tom, že situace na bojišti není nejlepší, ale že stále ještě je šance na vzchopení se.

K vydání prvního traileru k novému Call of Duty: Infinite Warfare by mělo dojít dnes (respektive v Evropě v úterý v 06:00 hodin ráno). Plnohodnotného představení hry se zřejmě dočkáme až v červnu na akci E3.

Aktualizace: 

Na veřejnost už se dostal plnohodnotný trailer. Kromě jiného potvrzuje zasazení hry do budoucnosti, stejně tak vesmírné bitvy. Call of Duty: Infinite Warfare vyjde 4. listopadu. Potvrzeny jsou verze pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Teaser 1

Teaser 2

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama