a-data-slavi-patnacte-narozeniny-soutezi-pro-zakazniky
Novinka A-Data slaví patnácté narozeniny soutěží pro zákazníky

A-Data slaví patnácté narozeniny soutěží pro zákazníky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 4. 2016 20:00

Výrobce A-Data slaví 15. narozeniny a při této příležitosti zahajuje celosvětovou kampaň na téma „Ukažte, jak značku A-data máte rádi… A vyhrajte!“

Reklama

Globální kampaň vyzývá fanoušky, aby ukázali svou „lásku k A-Data“. Udělat tak mohou až do 15. července všichni, kteří si zakoupí nebo již vlastní nějaký výrobek tohoto výrobce a vyjádří svůj názor na daný produkt např. příspěvkem v některém z e-shopů, případně se pochlubí unboxingem, článkem na blogu, příspěvkem v diskusním fóru, příspěvkem na sociální síti,… Odkaz je potřeba zaregistrovat spolu s kontaktem na účastníka na stránce A-data, abyste mohli být zařazeni do slosování. Hraje se každý měsíc celkově až o 80 produktů. Vítěze určí náhodné slosování a výsledky budou oznámeny 20. května, 17. června a 15. července.

Vyhrát můžete hodnotné ceny, mezi jinými také Apple iPad Air 2, externí pevné disky A-data s krytím military, kamery Polaroid Cube, microSD karty nebo jiné mobilní příslušenství. Více informací k soutěži najdete na této webové stránce.

A-Data slaví patnácté narozeniny soutěží pro zákazníky
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: A-Data

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama