mi-power-bank-pro-ma-kapacitu-10-000-mah-usb-c-a-nizkou-cenu
Apple Novinka Mi Power Bank Pro má kapacitu 10 000 mAh, USB-C a nízkou cenu

Mi Power Bank Pro má kapacitu 10 000 mAh, USB-C a nízkou cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 3. 2016 14:00 10

Čínská značka Xiaomi představila nový vysokokapacitní přenosný zdroj, který uživatelé ocení všude tam, kde není dostupná přípojka do elektrické sítě. Určen je nejen k dobíjení smartphonů a tabletů, ale i dalších zařízení, jako třeba mp3 přehrávačů či stále populárnějších fitness náramků a chytrých hodinek.

Reklama

Mi Power Bank Pro designem navazuje na své předchůdce. Má zaoblené hliníkové tělo o rozměrech 128,5 × 75 × 12,6 milimetru a hmotnost 223 gramů. Kromě vysoké kapacity 10 000 mAh patří k jejím výhodám také to, že nabízí USB-C konektor, který mají smartphony jako OnePlus 2 či Nexus 5X, a podporuje rychlonabíjení při třech různých úrovních výstupního výkonu – 5V/2A, 9V/2A a 12V/1,5A. Stav nabití indikuje čtveřice bílých LED.

Samotná externí baterie je schopna se dobít z úplného vybití na 100 % své kapacity za 3,5 hodiny prostřednictvím 18W napájecího adaptéru, který ale bohužel zřejmě nebude součástí balení a uživatelé si jej budou muset zvlášť dokoupit. Proti poškození samotného zdroje i připojeného zařízení je powerbanka vybavena ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podvybití a přehřátí.

Na domácím čínském trhu se Mi Power Bank Pro začne prodávat za 149 juanů, což je zhruba 770 korun s DPH. Časem se tato novinka zřejmě objeví také v tuzemských obchodech.

Mi Power Bank Pro má kapacitu 10 000 mAh, USB-C a nízkou cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: ndtv

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama