xiaomi-mi-5-nove-produktove-fotografie-a-video
Novinka Xiaomi Mi 5: Nové produktové fotografie a video

Xiaomi Mi 5: Nové produktové fotografie a video

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 12. 2015 14:30 4

Od představení telefonu Xiaomi Mi 4 uběhl již více než rok a tak není velké překvapení, že nástupce je mnohými netrpělivě očekáván. Nové želízko v ohni dostane očekávaný název Mi 5 a z toho, co zatím víme, se můžeme těšit na prvotřídní výbavu.

Reklama

Smartphone Xiaomi Mi 5 bude dostupný minimálně ve čtyřech barevných variantách. Jak ukazují aktuální rendery, na výběr bude z bílé, černé, zlaté a růžové barvy.

Základem telefonu se stane 5,2palcový displej s Full HD nebo Quad HD (QHD) rozlišením. Přemíru výkonu zajistí nová čipová sada Snapdragon 820 od Qualcommu společně se 4 GB operační paměti. Pro data bude připraveno 64GB úložiště. Levnější verze telefonu nabídne jen 3 GB RAM a polovinu paměti, tedy 32 GB.

V případě fotoaparátů počítejte se 16Mpx snímačem na zadní straně a kamerkou s 8 Mpx nad displejem. Pro úplnost dodejme, že kapacita akumulátoru by měla být 3 030 mAh a operačním systémem bude Android 6.0 s prostředím MIUI 7.

Xiaomi Mi 5 si bude zakládat nejen na výtečném hardwaru, ale také na vybroušeném designu. Výrobce nasadí kovový rámeček, zadní část pak bude vyrobena ze skla.

Na renderech nám telefon trochu připomíná Galaxy S6. Tak trochu možná i díky hardwarovému tlačítku pod displejem, ve kterém má být umístěna čtečka otisků prstů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama