asus-zen-aio-pro-premiova-rada-all-in-one-pc-jde-na-vanocni-trh
Novinka Asus Zen AiO Pro: Prémiová řada All-in-One PC jde na vánoční trh

Asus Zen AiO Pro: Prémiová řada All-in-One PC jde na vánoční trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 12. 2015 20:00 1

Asus začal v Česku a na Slovensku prodávat novou řadu prémiových all-in-one PC zařízení pod označením Zen AiO Pro. Novinky nabízejí bohaté možnosti připojení a snadno zastanou funkci výkonného digitálního centra v domácnosti.

Reklama

23,8" model Zen AiO Pro Z240IC i 21,5" model Zen AiO Pro Z220IC přinášejí elegantní provedení a konstrukci z jednoho kusu anodizovaného hliníku s propracovaným integrovaným stojanem. Moderní vzhled zvýrazňuje krycí sklo displeje, táhnoucí se až k samotným okrajům obrazovky. Zadní kryt zaujme broušeným provedením s motivem soustředných kruhů, který je charakteristickým znakem řady Zen.

Nejde však pouze o designovou záležitost, počítače zaujmout také svou výbavou - využívají procesory Intel Core 6. generace, herní grafickou kartu GeForce GTX 960M a větší model má také displej s 4K rozlišení.

Počítače Zen AiO Pro obsahují konektor USB 3.1 Gen 2 typu C podporující přenosové rychlosti až 10 Gb/s, vybrané modely navíc nabízejí rychlé úložiště SSD s rozhraním až PCIe 3.0 x4 M.2 nebo 3D kameru Intel RealSense. Možnosti připojení pro ostatní zařízení doplňuje čtveřice portů USB 3.0, port USB 2.0 a také nejnovější rychlý bezdrátový standard WiFi 802.11 a/c.

Zvukové řešení se dvěma 8W kanály, které využívají šest reproduktorů ve stereofonní konfiguraci, disponuje celkovým výkonem 16 W a plným zvukem v celém rozsahu. Reproduktory se nacházejí po stranách počítačů.

Model Zen AiO Pro Z240IC se prodává od 39 990 Kč, resp. 1470 euro, menší model Z220IC seženete za 29 990 Kč, resp. 1103 euro s DPH.

Asus Zen AiO Pro: Prémiová řada All-in-One PC jde na vánoční trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama