huawei-spustil-velkou-soutez-o-100-smartphonu-p8
Novinka Huawei spustil velkou soutěž o 100 smartphonů P8

Huawei spustil velkou soutěž o 100 smartphonů P8

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 11. 2015 16:00

Každý, kdo si v období od 1. 11. – 23. 12. 2015 zakoupí/zakoupil chytrý telefon nebo tablet značky Huawei v ČR, se může zapojit do soutěže o jeden ze sta prémiových smartphonů P8. Stačí se zaregistrovat na webové stránce www.100P8.cz.

Reklama

Soutěžící obdrží počínaje dnem následujícím po registraci až do konce soutěžního období každý den SMS s výzvou k denní soutěži a s pravidlem pro daný den. Pravidlo určí výherní pořadí (např. výhry získává první a desátá došlá SMS). Zájemce se soutěže zúčastní odesláním SMS ve tvaru HUAWEI SOUTEZIM.

Vítězové budou o své výhře uvědomění prostřednictvím e-mailu. V rámci předání výhry budou muset doložit ke kontrole platnou účtenku za zakoupené Huawei zařízení. Na jednu účtenku lze vyhrát pouze jednu „pé osmičku“. Dokud soutěžící nevyhraje, může na jednu účtenku v daném období soutěžit každý den.

Kovové tělo Huawei P8 je vyrobené z jednoho kusu speciální slitiny leteckého hliníku. Smartphone disponuje 5,2palcovým Full HD displejem s technologií IPS-NEO. Fotoaparát s rozlišením 13 Mpx se čtyřbarevným RGBW senzorem a optickou stabilizací obrazu je vybaven speciálními funkcemi (malování světlem) a je vhodný i pro focení za zhoršených světelných podmínek.

Nechybí technologie NFC. Operační systém Android 5.0 Lollipop doplňuje přívětivé uživatelské rozhraní Emotion 3.1. Hardwarovým základem je osmijádrový procesor Kirin 930, kterému sekundují 3 GB operační paměti a 16GB vnitřní úložiště s podporou microSD karet. Rozměry P8 jsou 145 × 72 × 6,4 mm. Baterie má kapacitu 2680 mAh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama