energy-phone-max-4g-lte-dualsim-a-trileta-zaruka
Novinka Energy Phone Max 4G: LTE, dualSIM a tříletá záruka

Energy Phone Max 4G: LTE, dualSIM a tříletá záruka

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 11. 2015 20:00

Výrobce spotřební elektroniky Energy Sistem uvádí na český a slovenský trh smartphone Energy Phone Max 4G. Zákazníky se snaží zaujmout slotem pro dvě SIM, podporou rychlého internetu LTE či tříletou zárukou bez omezení.

Reklama

Energy Phone Max 4G spadá svou výbavou do střední nižší třídy, čemuž ostatně odpovídá i jeho cena, která se udržela v cenové relaci do 4 500 Kč. Telefon má ve výbavě pětipalcový IPS displej s HD rozlišením 1 280 × 720 bodů, širokými pozorovacími úhly a ochrannou vrstvou, která zajistí, že je dotykový panel odolný vůči mastnotě a nečistotám.

V zařízení kmitá čtyřjádrový procesor s taktovací frekvencí 1 GHz a k ruce mu je 1 GB operační paměti. Pro uživatelská data je připravena interní paměť o velikosti 16 GB, kterou lze dále navýšit prostřednictvím microSD karet až o 128 GB. Na zadní straně najdeme 8Mpx fotoaparát s bleskem a automatickým ostřením, s nímž lze snímky pořizovat v rozlišení až 3 264 × 2 448 obrazových bodů a video natáčet v HD kvalitě. Přední kamerka je pětimegapixelová.

Pokud uživatelé střídají dva různé mobilní operátory, jistě ocení vestavěné sloty pro dvě microSIM karty. Díky nim mohou být s telefonem na příjmu dvou mobilních operátorů současně a pro využívání různých služeb okamžitě zvolit toho výhodnějšího.

Přístroj obsahuje akumulátor s kapacitou 2 500 mAh a podle výrobce výdrží až 265 hodin v pohotovostním režimu na jedno nabití (15 hodin hovoru). Samozřejmostí je Bluetooth 4.0, WiFi, podpora rychlých dat LTE a přítomen je také operační systém Android 5.1.1 Lollipop.

Smartphone Energy Phone Max 4G si zákazníci mohou koupit již za 4 290 Kč s DPH. Přibližně v polovině prosince dorazí na český trh dva další modely od Energy Sistem –Neo 4G s předpokládanou cenou 2 990 Kč s DPH a Max 4G 5000 s 5000mAh baterií a cenovkou okolo 5 390 s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama