genius-uvedl-v-cr-mobilni-bluetooth-reproduktor-sp-920bt
Apple Novinka Genius uvedl v ČR mobilní bluetooth reproduktor SP-920BT

Genius uvedl v ČR mobilní bluetooth reproduktor SP-920BT

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 11. 2015 13:00

Další novinkou od Genius na našem trhu je bluetooth stereo reproduktor SP-920BT. Podle výrobce zaujme všechny, kteří rádi poslouchají hudbu při každé příležitosti.

Reklama

Integrovaný akumulátor v malém sympatickém repráčku, který je dostupný v několika barvách, umožňuje přibližně osm hodin poslechu hudby při středním výkonu. Tato provozní doba většinou stačí na celodenní provoz, navíc se baterie nabíjí přes microUSB konektor a tak je možné využít běžnou nabíječku mobilního telefonu nebo dokonce powerbanku. 40mm měniče s výkonem 2× 3 watty se subwooferem by měly nabídnout slušnou reprodukci zvuku.

Jednoduché spárování a komunikaci zařízení s reproduktorem zajišťuje technologie bluetooth 4.0. Pomocí tohoto rozhraní je možné ovládat například mobilní telefon pomoci ovládacích prvků umístěných na reproduktoru a přepínat tak skladby, regulovat hlasitost, nebo dokonce přijmout hovor. Genius SP-920BT má vestavěný mikrofon a tak může sloužit i jako praktické handsfree s hlasitým odposlechem v kanceláři. Krom toho je dále vybaven vstupem jack 3,5mm, který tak umožňuje propojení s jakýmkoli zařízením s výstupem na sluchátka.

Nezanedbatelnou součástí reproduktoru je také design. Módní barvy ve spojení s tvarem kostky tvoří skvělý doplněk, který nezůstane nikdy bez povšimnutí.

Doporučená cena Genius SP-920BT je 620 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama