google-ma-novou-tvar-mel-by-nabidnout-intuitivnejsi-ovladani
Novinka Google+ má novou tvář. Měl by nabídnout intuitivnější ovládání

Google+ má novou tvář. Měl by nabídnout intuitivnější ovládání

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 11. 2015 19:00 1

Ti uživatelé, kteří používají webovou sociální službu Google+, jistě již zaznamenali, že se dočkala celkového "faceliftu". Důvodem, proč Google změnil tvář své sociální sítě Google+, je, že její stará podoba nebyla pro uživatele atraktivní a málo intuitivní.

Reklama

Právě na intuitivnější a jednodušší ovládání se nové rozhraní Google+ zaměřuje. Nový Google+ je nahoře vybaven hlavním panelem, na němž najdeme vyhledávání. Levá strana pak patří menu. Toto menu nově více vyzdvihuje stále populárnější kategorie, jako jsou komunity, které fungují v podstatě jako diskuzní fóra na různá témata, a sbírky sloužící pro prezentaci značek či uživatelů a jejich zajímavých prací a projektů. 

Google+ má novou tvář. Měl by nabídnout intuitivnější ovládání
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový Google+ lze navíc použít nejen v prohlížeči, ale také v operačních systémech iOS a Android, kde je uživatelské prostředí samozřejmě přizpůsobeno menším displejům. Abyste mohli nový design vyzkoušet, stačí se přihlásit na Váš učet a odsouhlasit volbu přechodu na nový vzhled. Pokud Vám nový styl služby Google+ nebude vyhovovat, Google nabízí návrat ke starému rozhraní, na něž přejdete pomocí odkazu v levém spodním rohu.  

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama