prvni-humble-monthly-bundle-prineslo-saints-row-iv-besiege-legend-of-grimrock-2-a-dalsi-vyborne-tituly
Novinka První Humble Monthly Bundle přineslo Saints Row IV, Besiege, Legend of Grimrock 2 a další výborné tituly

První Humble Monthly Bundle přineslo Saints Row IV, Besiege, Legend of Grimrock 2 a další výborné tituly

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 11. 2015 14:00 8

Charitativní organizace Humble Bundle před několika týdny uvedla tzv. Humble Monthly Bundle, jakési předplatné slevových balíčků, které funguje podobně jako PlayStation Plus s tím rozdílem, že hry z balíčku vám zůstanou navždy.

Reklama

Stejně jako u PlayStation Plus bylo velkou otázkou, jaké hry nám první Humble Monthly Bundle přinese. Nyní je jasné, že společnost Humble Bundle míří vysoko.

Pokud jste si tento balíček pořídili před 6. listopadem, nyní totiž můžete pařit hry Saints Row 4, Besiege, Valkyria Chronicles, Lethal League, Sanctuary RPG, Towerfall: Ascension a Legend of Grimrock. Doufejme, že tuto laťku Humble Bundle bude udržovat i nadále.

První Humble Monthly Bundle přineslo Saints Row IV, Besiege, Legend of Grimrock 2 a další výborné tituly
i Zdroj: PCTuning.cz

Předplatné Humble Monthly Bundle vás vyjde na 12 dolarů (asi 290 korun) měsíčně. Stejně jako PS Plus ho můžete kdykoliv zrušit, pokud se však chcete dostat ke hrám v balíčku, musíte se do programu zapojit ještě předtím, než tento balíček bude uveřejněn. Tímto způsobem nás Humble Bundle neustále napíná, což je nakonec také docela příjemné, no ne?

Další balíček her bude odemčený 4. prosince. Už nyní je jasné, že se v jeho rámci dočkáme jedné z již uveřejněných her. Bude se jednat o Towerfall. Máte o něj zájem? Tak se přidejte

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama