blizzard-uz-nebude-uverejnovat-informace-o-poctu-predplatitelu-world-of-warcraft
Novinka Blizzard už nebude uveřejňovat informace o počtu předplatitelů World of Warcraft

Blizzard už nebude uveřejňovat informace o počtu předplatitelů World of Warcraft

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

4. 11. 2015 11:15 13

Počet předplatitelů World of Warcraft se podle pravidelné finanční zprávy společnosti Activision Blizzard ve třetím čtvrtletí roku 2015 opět propadl, i když je trochu. Namísto 5,6 milionů předplatitelů měl už jenom 5,5 milionů předplatitelů, tedy pouze o 100 tisíc předplatitelů méně. I přesto tato zpráva předznamenává konec jedné éry. Společnost se totiž rozhodla počet předplatitelů World of Warcraft dále nezveřejňovat, neboť o síle společnosti prý vypovídají i čísla ostatních her.

Reklama
Blizzard už nebude uveřejňovat informace o počtu předplatitelů World of Warcraft
i Zdroj: PCTuning.cz

Za klíčové údaje společnost Activision Blizzard považuje například meziroční růst karetní hry Hearthstone, který dosáhl na 77%. Sympatický růst prý zaznamenala i Call of Duty: Black Ops 2, a to i přestože se jedná o tři roky starou hru, která navíc není dostupná pro současnou generaci konzolí (Xbox One a PlayStation 4).

Co se týče World of Warcraft, tu čeká rozšíření s názvem Legion. Toto rozšíření bylo oznámeno během letošního Gamescomu. Kdy vyjde, známo není, ale dá se předpokládat, že počet předplatných WoW se po jeho vydání opět podstatně zvýší. Otázka je, jak dlouho u ní hráči vydrží.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama