predstavitele-htc-zuri-design-zkopiroval-apple
Apple Novinka Představitelé HTC zuří - design zkopíroval Apple!

Představitelé HTC zuří - design zkopíroval Apple!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 10. 2015 16:15 9

Před několika dny jsme se dočkali představení nové vlajkové lodi společnosti HTC. HTC One A9 je velmi zajímavý smartphone s kovovým tělem a slušnou hardwarovou výbavou, který má navíc ambice vytáhnout společnost z velmi nelichotivých prodejních čísel. 

Reklama

Zatímco někteří lidé byli tímto smartphonem doslova nadšeni, početnou skupinu dalších toto zařízení rozhořčilo. Tchajwanský výrobce totiž prý okopíroval design HTC One A9 od společnosti Apple, respektive od jeho nových iPhonů 6s.

Představitelé HTC zuří - design zkopíroval Apple!
i Zdroj: PCTuning.cz

Vlna kritiky, která se na společnost HTC kvůli designu nové vlajkové lodi snesla, naopak rozlítilo jejího představitele Jacka Tonga. Ten na tiskové konferenci uvedl, že společnost HTC se zmiňovaným designovým jazykem přišla jako první a to už v modelu HTC One M7 z roku 2013. Takže ten, kdo údajně opisoval, byla společnost Apple.

Manažer online komunikace HTC Jeff Gordon pak na sociální síti uvedl, že design iPhonu 6 vzešel z designu zařízení HTC One M7 a HTC Desire 816 z roku 2013.

Na internetu se během několika hodin objevilo hned několik fotografií a obrázků, které zařízení od HTC a Applu pečlivě srovnávají, takže kdo od koho opisoval, můžete posoudit sami. 

Představitelé HTC zuří - design zkopíroval Apple!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zleva: HTC One M7, HTC One A9 a Apple iPhone 6.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama