odstartoval-pocitacovy-turnaj-benq-grunex-challenge-2015
Novinka Odstartoval počítačový turnaj BenQ Grunex Challenge 2015

Odstartoval počítačový turnaj BenQ Grunex Challenge 2015

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 10. 2015 11:45

Začátkem tohoto měsíce odstartovat už pátý ročník turnaje v počítačovém hraní Grunex Challenge, jehož pořadatelem je firma BenQ. 

Reklama

Tento turnaj se skládá ze čtyř otevřených kvalifikací, v nichž se profesionální i amatérští hráči mohou utkat o postup do offline finále. Celý turnaj vyvrcholí v polovině listopadu na Výstavišti Praha - Holešovice. Hráči zde budou bojovat o finanční výhry v celkové výši 90 000 Kč.

Odstartoval počítačový turnaj BenQ Grunex Challenge 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě tradičních herních titulů jako je League of Legends a Hearthstone: Heroes of Warcraft se nově hráči utkají také v tankovém simulátoru World of Tanks. Během října by se měly uskutečnit souboje v kvalifikačních turnajích o postup do hlavního finále, které se uskuteční na veletrhu HRAY! Expo od 13. do 15. listopadu 2015.

Tento třídenní turnaj, který bude probíhat na počítačích LYNX Grunex ProGamer, bude doplněn ještě třeba o Intel overclocking show, v níž by se měly předvést zejména nové procesory z rodiny Skylake, nebo přednášku o nových technologiích a produktech v podání Richarda Slámy ze společnosti MSI. 

Odstartoval počítačový turnaj BenQ Grunex Challenge 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

Vyvrcholení turnaje si však užijí také fandové závodních her, pro které bude připraven závodní simulátor vybavený novými zahnutými monitory BenQ. Více informací o turnaji a podrobný harmonogram najdete v odkazu zdroje. 

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama