angee-bezpecnostni-kamera-z-ceskych-luhu-a-haju-si-zada-vas-prispevek-na-kickstarteru
Novinka Angee: Bezpečnostní kamera z českých luhů a hájů si žádá váš příspěvek na Kickstarteru

Angee: Bezpečnostní kamera z českých luhů a hájů si žádá váš příspěvek na Kickstarteru

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 10. 2015 17:00 4

Na Kickstarteru se objevil velmi zajímavý český projekt. Jedná se o bezpečnostní kameru Angee. Čím vás může přesvědčit k tomu, abyste ji také přispěli?

Reklama

Angee je nenápadná bezpečnostní kamera v kulovitém těle, která se dokáže otáčet o 360° a je vybavena senzorem na rozpoznání pohybu. Jakmile zaznamená, že je někdo v místnosti, dokáže se daným směrem otočit, přičemž vás na skutečnost automaticky upozorní skrze vlastní aplikaci. Vy na oznámení kamerky o vniknutí do dané místnosti samozřejmě můžete příslušně zareagovat, například zavoláním policie, ale skrze aplikaci navíc můžete místnost začít sledovat a dozvědět se tak, kdo je vlastně uvnitř ní.

Kamerka Angee má i další zajímavé funkce, můžete ji například otočit jen jedním směrem (například na nebezpečné místo pro vaše dítě, nebo na polici s cennostmi) a nechat ji natáčet všechny důležité události. A nakonec přítomen je i volný mód, v němž můžete místnost sledovat kdykoliv se vám zlíbí a bez nutnosti aby v ní někdo byl.

Základní příspěvky, které by vám zajistili jeden z prvních kusů kamery Angee už jsou na Kickstarteru bohužel vyprodány. Stále se tam však zařízení dá koupit a to za cenu lehce přes 300 dolarů (7200 korun). Už teď je ovšem jasné, že i bez vaší pomoci se Angee objedne, neboť cíl 250 000 dolarů již byl dávno splněn a do konce kampaně zbývá ještě 35 dní. Přesto by bylo hezké zase jednou podpořit našince, české projekty se na Kickstarteru zase tak často nevidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama