eset-predstavuje-nove-verze-svych-produktu
Novinka ESET představuje nové verze svých produktů

ESET představuje nové verze svých produktů

Sam Sadovski

Sam Sadovski

30. 9. 2015 21:00 10

Slovenská společnost ESET, která zaměřuje svoje portfólio na ochranu citlivých dat a antivirová řešení, představila na včerejší pražské tiskové konferenci nejaktuálnější verze svých produktů.

Reklama

Bratislavská softwarová firma ESET včera prostřednictvím tiskové konference uvedla na český trh nejnovější antivirový a další software.

Nejpopulárnější a komerčně nejdostupnější produkty jsou ESET Smart Security a ESET NOD32 - oba v nové verzi 9.

ESET Smart Security 9 - klepněte pro zvětšení
i Zdroj: PCTuning.cz
ESET Smart Security 9 - klepněte pro zvětšení

Uživatelská rozhranní obou softwarů prošla faceliftem a nyní se tyto antivirové programy prezentují v minimalistickém provedení. Aktualizace byla mimo jiné zaměřená i na bankovní a platební transakce - přibyla nová služba ESET Banking & Payment protection.

Spuštění této ochranné technologie otevře nové anonymní okno aktuálního prohlížeče (Chrome, Firefox, atd.) s nástavbou ESET. Ta "ořeže" okno zabezpečeného prohlížeče pouze na jádro, potřebné k vykonání peněžních operací a zároveň šifruje komunikaci mezi klávesnicí a prohlížečem.

ESET Banking & Payment protection - klepněte pro zvětšení
i Zdroj: PCTuning.cz
ESET Banking & Payment protection - klepněte pro zvětšení

Takové zabezpečené okno prohlížeče je uživatelsky bezproblémově rozpoznatelné - má zelený okraj a indikátor právě aktivní ochrany ESET. Technologie ESET Banking & Payment zamezuje úniku citlivých bankovních dat prostřednictvím malware typu keyloggeru.

Kromě hlavních produktů se dočkaly aktualizace i ty vedlejší jako ESET Mail Security, Remote Administrator či Endpoint Antivirus (uvedení v listopadu tohoto roku.)

Zdroj: Vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama