genius-gx-gaming-scorpion-k9-podsvicena-klavesnice-na-hry-a-multimedia
Novinka Genius GX Gaming Scorpion K9: Podsvícená klávesnice na hry a multimédia

Genius GX Gaming Scorpion K9: Podsvícená klávesnice na hry a multimédia

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 9. 2015 15:30 2

Genius uvedl na náš trh svoji další novinku. Tentokrát si pro nás připravil herní klávesnici GX Gaming Scorpion K9, o které tvrdí, že je přesně tím pravým ořechovým, co hledají uživatelé vyžadující kvalitu a tichý stisk kláves.

Reklama

Genius GX Gaming Scorpion K9 je tělem i duší herní klávesnice, její dravý design se sedmibarevným podsvícením dává jasně najevo, pro co je určena. Podsvícení kláves je vhodné zejména při nočním hraní, kdy je na klávesy vidět i za tmy a hráč tak má vždy jasno, jakou klávesu zmáčknout. Intenzitu podsvícení je možné plynule regulovat pomocí potenciometru umístěného ve středu horní části klávesnice.

Stejně jako podsvícení ocení hráči při nočním hraní také tichý chod ergonomicky tvarovaných kláves. Ty jsou opatřeny laserovým potiskem odolným proti otěru a jejich životnost je až 10 000 000 stisknutí. Celé tělo klávesnice je současně ergonomicky tvarované, což napomáhá předcházet únavě rukou při dlouhodobém hraní.

Klávesnice je vybavena funkcí pro deaktivaci tlačítka „windows“ zamezující nechtěnému přepnutí z herního prostředí a funkcí anti-ghosting pro až 19 kláves při současném stisku. Genius GX Gaming Scorpion K9 je navíc také multimediální klávesnicí nabízející 14 funkčních kláves, rozložených v horní části klávesnice, pro ovládání přehrávaných medií, prohlížeče, emailu, kalkulačky a dalších.

Doporučená koncová cena produktu Genius GX Gaming Scorpion K9 činí 650 s DPH. Záruka je dvouletá.

Genius GX Gaming Scorpion K9: Podsvícená klávesnice na hry a multimédia
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: GeniusTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama