sledujte-zive-turnaj-v-pc-hrach-80-metru-nad-hladinou-dunaje
Novinka Sledujte živě turnaj v PC hrách 80 metrů nad hladinou Dunaje

Sledujte živě turnaj v PC hrách 80 metrů nad hladinou Dunaje

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 9. 2015 18:00 1

Série Asus ROG Extreme Gaming, tedy turnaj v hraní počítačových her v extrémních podmínkách, posunuje po loňské premiéře hranice zase o kus dál. Tentokrát se unikátní klání stěhuje na Slovensko. Odehraje se přímo na vrcholu bratislavského Mostu Slovenského národného povstania.

Reklama

V sobotu 12. září 2015 se tam utkají v populární PC hře Counter-Strike: Global Offensive progamingové týmy Fraternitas a eSuba. Vítězem turnaje, který je specifický nejen extrémními podmínkami ale i náročnou přípravou, se stane tým, který jako první dosáhne dvou vítězných zápasů.

Jak už bylo zmíněno, hrát se bude na vrcholu bratislavského Mostu Slovenského národného povstania, které se lidově říká UFO - na vyhlídkové plošině o rozměrech pár desítek metrů čtverečních. Ocelový most s originálním tvarem je zavěšen na jednom pylonu vysokém 84,6 metrů. Hráči, sedící 80 metrů nad hladinou Dunaje, se proto budou muset kromě soupeřů vypořádat hlavně s večerním chladným počasím a zřejmě i nepříjemnými poryvy větru. O jejich vybavení se postará firma Asus, která dodá výkonné herní desktopy ROG G30, monitory VG248 a další herní příslušenství.

Vítězný tým si rozdělí speciální prémii 25 tisíc korun. Poražený se pak bude muset spokojit s 15 tisíci. Na Slovensku jde o vůbec první akci podobného druhu. První ročník proběhl loni v chladném listopadu na pontonu uprostřed Vltavy nedaleko Karlova mostu v Praze. Vítězem v MOBA strategii League of Legends se tehdy stal tým Extatus.

Online přenos souboje mohou zájemci sledovat 12. září 2015 od 19:00 na www.republic-of-gamers.cz/extreme-gaming, kde jsou k dispozici i další informace o projektu.

Sledujte živě turnaj v PC hrách 80 metrů nad hladinou Dunaje
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama