podivejte-se-na-datum-vydani-a-gameplay-video-hry-deus-ex-mankind-divided
Novinka Podívejte se na datum vydání a gameplay video hry Deus Ex: Mankind Divided

Podívejte se na datum vydání a gameplay video hry Deus Ex: Mankind Divided

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 8. 2015 20:30 3

Twitterový účet série Deus Ex včera prozradil, kdy se máme těšit na další pokračování série v podobně hry Deus Ex: Mankind Divided. Stane se tak na začátku příštího roku, konkrétně 23. 2. 2016. 

Reklama

Pokud stále ještě nevíte, zdali se na vydání Deus Ex: Mankind Divided těšíte, můžete shlédnout přibližně 25 minut dlouhé gameplay video z dema pre-alfa verze hry, které bylo k vidění na výstavě E3. Pozor – mezi časem 18:25 a 22:20 je k vidění scéna, která by vám ze hry mohla leccos prozradit!

Společnost Square Enix, která stojí za vydáním Deus Ex: Mankind Divided, vedle uveřejnění data vydání hry spustila také předobjednávky. Ty jsou aktuálně k dispozici pouze na stránkách vydavatele, ale brzy se prý dostanou i do klasické distribuce, tedy minimálně na Steam.

Předobjednávky v rámci Square Enix jsou ovšem velmi lákavé, neboť budou fungovat na podobné bázi jako crowdfundingové kampaně. Koupí Sběratelské edice hry, která je na stránkách Square Enixu k dispozici za 129,99 €, pomůžete ostatním majitelům překročit jeden z pěti cílů (nebo všech pět) a získáte tak speciální odměnu, například bonusové vybavení pro Adama, extra in-game mise atd. Vedle toho pak balíček nabídne i limitovaný steelbook, Adamovu sošku a stylový artbook. To je docela fair, no ne?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama