verbatim-zacal-prodavat-nove-externi-hdd-store-n-go-superspeed-s-usb-3-0
Apple Novinka Verbatim začal prodávat nové externí HDD Store ‚n‘ Go SuperSpeed s USB 3.0

Verbatim začal prodávat nové externí HDD Store ‚n‘ Go SuperSpeed s USB 3.0

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 8. 2015 23:00

Verbatim představil přenosný pevný disk Store ‚n‘ Go SuperSpeed. Díky podpoře technologie USB 3.0 nabízí rychlý přenos dat a dostupný je v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB.  Zákazníci mohou vybírat z černého, stříbrného, červeného, modrého nebo bílého barevného provedení.

Reklama

Nový disk tradičního výrobce úložných zařízení má stylový, strukturovaný design a pochlubit se může i nízkou hmotností. Tu oceníte hlavně v případě častého přenášení – u 2TB varianty činí 175 gramů, 500GB model váží 140 gramů.

„Zálohování dat je často přehlíženo. Náš nedávný průzkum ukázal, že uživatelé mobilních telefonů a počítačů jsou obvykle informováni o významu zálohování dat až ve chvíli, kdy ztratí drahocenné fotografie, videa nebo dokumenty,“ uvedl Martijn Hansbergen, Business Development Manager společnosti Verbatim.

Na Store ‚n‘ Go SuperSpeed je proto předinstalovaný software Nero backup, jenž díky úplnému zálohování systému a obnovení funkčnosti umožňuje naplánovat automatické zálohování v požadovaný datum a čas nebo šifrované zálohování s ochranou heslem. Novinka disponuje také funkcí USB Rec&Play, která u televizorů s USB portem (seznam kompatibilních TV najdete tady) umožňuje nahrávání programů na externí paměťové zařízení a zpětné přehrávaní nebo dokonce pozastavení živého televizního vysílání.

Nový externí disk společnosti Verbatim je dostupný s doporučenou maloobchodní cenou 1 549 Kč za 500 GB verzi, 2 099 Kč za 1TB a 3 299 Kč za variantu s 2 TB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama