napis-recenzi-nebo-komentar-na-desku-od-msi-a-soutez-o-hodnotne-ceny
Novinka Napiš recenzi nebo komentář na desku od MSI a soutěž o hodnotné ceny

Napiš recenzi nebo komentář na desku od MSI a soutěž o hodnotné ceny

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 8. 2015 12:00 1

Pokud jste čekali na nový čipset a s ním o nové desky a náhodou jste zvolili desku od MSI, můžete i něco vyhrát. Stačí napsat recenzi nebo komentář desky MSI s čipsetem Z170 a vyhrát můžete 400GB SSD Intel, klávesnici SteelSeries nebo paměti DDR4.

Reklama

Pravidla soutěže s názvem Fandi MSI jsou jednoduchá. Pokud jste zakoupili některou ze základních desek MSI s čipsetem Z170, můžete až do 13. září napsat recenzi produktu nebo komentář. Učinit tak můžete na srovnávačích cen, internetových obchodech, blog, YouTube nebo velkých diskusních fórech (PCT Forum). Jednoduché, že?

Napiš recenzi nebo komentář na desku od MSI a soutěž o hodnotné ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

A o co můžete hrát? Ceny jsou zajímavé. Pro největší fandy, kteří napíší recenze s detailním unboxingem (foto/video) a benchmarky, je připraveno celkem 5 kousků SSD disku Intel 750 s kapacitou 400 GB. Pro ty, kteří nemají tolik času na testování, nebo se jim do něčeho velkého nechce pouštět a raději napíší někde jen krátkou recenzi či komentář bez obrázků, čeká herní klávesnice SteelSeries APEX. Všichni, kdo se do soutěže zapojí, se automaticky zúčastní slosování o pět kitů DDR4 operační paměti G.SKILL Ripjaws 4 v celkové kapacitě 8 GB a frekvencí 3000 MHz nebo třicet dárkových poukazů v hodnotě 20 Euro na nákup her na digitálním obchodě G2A

Napiš recenzi nebo komentář na desku od MSI a soutěž o hodnotné ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud se chcete do soutěže zapojit, učiňte tak skrze soutěžní formulář na vlastní stránce soutěže. Kompletní pravidla naleznete (v angličtině) na stránkách fóra MSI. Kdo jde do toho?

Zdroj: Facebook MSI Czech & Slovak

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama