samsung-galaxy-note-5-v-antutu-dosahl-69-702-bodu-ukazeme-vam-i-prvni-fotografie
Novinka Samsung Galaxy Note 5 v AnTuTu dosáhl 69 702 bodů, ukážeme vám i první fotografie!

Samsung Galaxy Note 5 v AnTuTu dosáhl 69 702 bodů, ukážeme vám i první fotografie!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 8. 2015 11:45 8

Oficiální představení jednoho z nejpopulárnějších mobilních zařízení s Androidem se blíží. Galaxy Note 5 by se totiž měl představit už 13. srpna tohoto roku. A jak už to tak bývá, čím více se k tomuto datu blížíme, tím více informací o zařízení máme – i když pouze neoficiální cestou. Posledními žhavými informacemi jsou přitom výsledky zařízení z benchmarku AnTuTu a velmi pravděpodobný vzhled phabletu. Takže co tu máme?

Reklama
Samsung Galaxy Note 5 v AnTuTu dosáhl 69 702 bodů, ukážeme vám i první fotografie!
i Zdroj: PCTuning.cz

K Samsungu Galaxy Note 5 se v těchto dnech dostávají první recenzenti a testeři. Jeden ze šťastlivců ho během testování vyfotil ze všech stran a snímky uveřejnil na internetu. Galaxy Note 5 přijde společně s tradičním S Pen, klasickým USB portem a slotem pro SD karty. Z fotografií je dále patrné, že zařízení vypadá jako takový přerostlý Galaxy S6, takže po designové stránce žádné extra překvapení.

Co se týká hardwarové výbavy, Galaxy Note 5 podle dostupných informací bude pohánět Exynos 7420 (stejně jako Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge), kterému budou přisluhovat 4 GB paměti RAM. Dále bychom se mohli dočkat 5,7-palcového Quad HD Super AMOLED displeje, 32 GB vnitřní paměti, 16Mpx zadního a 5Mpx předního fotoaparátu pro videohovory a pořizování selfie. Tuto sestavu přitom bude pohánět operační systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop.

Samsung Galaxy Note 5 v AnTuTu dosáhl 69 702 bodů, ukážeme vám i první fotografie!
i Zdroj: PCTuning.cz

A nyní k samotné výkonnosti. Nejnovější (avšak zatím stále neověřené!) informace z AnTuTu prozrazují, že Galaxy Note 5 se do databáze tohoto benchmarku zapsal 69 702 body. To je přibližně o 2000 bodů více, nežli v minulém pololetí v průměru získalo zařízení Samsung Galaxy S6. Co na to říkáte? Jak se vám Galaxy Note 5 líbí?

Zdroj: Phone Arena 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama