seznam-telefonu-lumia-ktere-dostanou-update-na-windows-10-mobile
Novinka Seznam telefonů Lumia, které dostanou update na Windows 10 Mobile

Seznam telefonů Lumia, které dostanou update na Windows 10 Mobile

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 8. 2015 09:30 4

Přestože nás do uvedení mobilních Windows 10 a nových smartphonů Lumia dělí ještě několik měsíců, Microsoft už nyní na svých webových stránkách uveřejnil seznam současných telefonů, které systém získají prostřednictvím softwarové aktualizace.

Reklama

Se zásadním updatem mohou zcela podle očekávání počítat převážně novější telefony. V seznamu zatím nefigurují populární smartphony Lumia 520, Lumia 630/635 ani Lumia 1520. Do budoucna se to ale ještě může změnit.

Microsoft sám zdůrazňuje, že nejde o konečný seznam a že Windows 10 Mobile časem nabídne i dalším zařízením. Zároveň to však neznamená, že přechodem na nový systém budou uživatelé moci na současných mobilech využít všechny novinky platformy Windows 10.

Již během konference Build 2015 Microsoft uvedl, že některé „vychytávky“ budou vyžadovat zcela nový hardware: například Phone Continuum, díky které budou moci ze svého smartphonu uživatelé v případě potřeby vytvořit klasický počítač, anebo Windows Hello, umožňující přihlašování do systému pomocí rozpoznávání obličeje.

Zdroj: Neowin

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama