lg-chysta-zahnuty-smartphone-g-flex-3-ma-dostat-snapdragon-820-a-4-gb-ram
Novinka LG chystá zahnutý smartphone G Flex 3, má dostat Snapdragon 820 a 4 GB RAM

LG chystá zahnutý smartphone G Flex 3, má dostat Snapdragon 820 a 4 GB RAM

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2015 12:45 3

Prodeje G Flex 2 nejsou zdaleka na takové úrovni, jako by si výrobce přál, přesto LG uvede na trh příští rok i třetí generaci svého zahnutého smartphonu. Informaci přinesl server gsmarena.com s odvoláním na zdroj, který si přál nezveřejnit své jméno.

Reklama

Podle dostupných zpráv se nástupce LG G Flex 2 dočkáme v březnu příštího roku. Tento termín by odpovídal premiéře na veletrhu Mobile World Congress. Připravovaný telefon bude výkonnější než současný model.

Zatímco G Flex 2 pohání Snapdragon 810 s nepříliš lichotivou pověstí, o pracovní tempo následovníka se má postarat aktuálně nejlepší hardware stáje Qualcomm, Snapdragon 820. Nový čip zahrnuje osmijádrový procesor i výkonnou grafickou jednotku Adreno 530. Tento výkonný tandem budou navíc doplňovat 4 GB operační paměti. Flexibilní displej má být šestipalcový a mít rozlišení Quad HD (QHD), tedy 2 560 × 1 440 px.

Telefon bude v prodeji s uživatelskou pamětí 32 GB, kterou bude zřejmě možné dále rozšířit pomocí microSD karet. Hlavní fotoaparát má nabídnout rozlišení 20,7 megapixelu, přední kamerka pro selfie autoportréty bude osmimegapixelová.

Po vzoru současné špičky má LG G Flex 3 dostat také čtečku otisků prstů. Integrována bude nejspíše v hlavním zapínacím tlačítku na zádech přístroje. A chybět nemá ani kovový rámeček, který telefonu propůjčí potřebnou tuhost a zároveň elegantní a hodnotný vzhled.

Do představení LG G Flex 3 zbývá něco kolem osmi měsíců, takže by nás ani příliš nepřekvapilo, kdyby se technické specifikace ještě změnily. Ale ani ty současné nevypadají špatně, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama