wellness-suite-je-sada-chytreho-vybaveni-od-oaxis-ktere-vam-pomuze-zdrave-zit
Novinka Wellness Suite je sada chytrého vybavení od OAXIS, které vám pomůže zdravě žít

Wellness Suite je sada chytrého vybavení od OAXIS, které vám pomůže zdravě žít

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 7. 2015 12:00 7

Na menší crowdfundingové stránce Pozible se objevil velmi ambiciózní projekt, který by nám rád nabídl sadu chytrých zařízení potřebných ke sledování naší pohybové aktivity, váhy i doplňování tekutin. Projekt, respektive sada pochází od společnosti OAXIS a jmenuje se Wellness Suite. Tato sada obsahuje chytrý náramek, váhu a láhev.

Reklama

Chytrý náramek (O2 Fitness Band) umí v podstatě to samé, co klasické chytré náramky. Během vašeho cvičení sbírá informace například o vaší tepové frekvenci, případně o uběhnuté vzdálenosti a spálených kaloriích. 

Chytrá váha (Glo) vám dodá informace o vaší hmotnosti a to včetně dodatečných informací jako je podíl svalové hmoty, tuhu, nebo skutečného věku vašeho organismu. 

Chytrá láhev (Vita) se postará o hydrataci vašeho organismu, neboť náramek a váha ji prozradí, kolik toho máte který den vypít. Chytrá lahev navíc dokáže odhalit kvalitu vody i skutečnost, zdali jste ji nechali dostatečně vychladit.

Celá tato sada vás na Pozible aktuálně vyjde na příspěvek v hodnotě 144 dolarů. Samozřejmě pokud se výrobek dostane do skutečného prodeje, tato cena se může podstatně navýšit.

Do konce této crowdfundingové kampaně zbývá 26 dní. 

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama