chytry-naramek-huawei-talkband-b2-vstoupil-do-prodeje-cena-nepotesi
Apple Novinka Chytrý náramek Huawei TalkBand B2 vstoupil do prodeje. Cena nepotěší

Chytrý náramek Huawei TalkBand B2 vstoupil do prodeje. Cena nepotěší

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 6. 2015 19:00 5

Společnost Huawei zahájila na českém trhu prodej chytrého náramku TalkBand B2, který díky vestavěnému Bluetooth sluchátku poslouží i k telefonování. Novinka je k dostání v černém a stříbrném barevném provedení s pryžovým řemínkem za cenu 4 590 Kč nebo v prémiovém zlatém barevném provedení s koženým páskem za 6 790 Kč.

Reklama

TalkBand B2 má oproti svému předchůdci vylepšený design, přesnější funkce sledování fyzického stavu a zdatnosti a zdokonalenou synchronizaci s mobilními zařízeními. Vylepšena byla i ergonomie vyjímání sluchátka z těla a jeho uchycení do zvukovodu. Kovová konzole přístroje je tentokrát vyrobená z pevného a lehkého leteckého hliníku.

Náramek je opatřený pokročilým šestiosým gyroskopem a dokáže automaticky sledovat a zaznamenávat pohyby, sledovat délku a poměr hlubokého a lehkého spánku a poskytovat spotřebitelům zdravotní informace a rady, jak zlepšit rozložení a kvalitu spánku.

Sluchátko má dva mikrofony a podporuje technologii potlačení šumu, přičemž nyní dokáže také poznat, jestli je nebo není na náramku, a umožňuje automaticky přesměrovat zvuk (hudbu nebo hovor) do smartphonu nebo náramku B2.

TalkBand B2 má zahnutý P-OLED displej s úhlopříčkou 0,73 palce a rozlišením 128 × 88 pixelů. Odolnost IP57 chrání přístroj proti vniknutí prachu a vody při ponoření do maximální hloubky 1 metr pod hladinu. Baterie vestavěná do sluchátka s kapacitou 90 mAh zajistí podle výrobce až pět dnů provozu, hovory v délce až 6 hodin a 12 dnů v pohotovostním režimu. Nový náramek od Huawei podporuje zařízení s operačním systémem Android 4.0 a iPhony s operačním systémem iOS 7.0 nebo vyššími verzemi, a dodává se ve třech barvách: černé, stříbrné a zlaté. Dostupný je pak ve dvou materiálových variantách: první je ekologický TPU (termoplastický polyuretan), druhým luxusní kůže, takže lze zvolit náramek pro každou příležitost. Každá varianta se dodává v mnoha různých barevných provedeních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama