dogee-prichystalo-android-5-0-pro-levne-androidy
Novinka Dogee přichystalo Android 5.0 pro levné Androidy

Dogee přichystalo Android 5.0 pro levné Androidy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 5. 2015 08:00 3

Telefony značky Doogee dostávají aktualizaci operačního systému a nově budou dostupné s Androidem 5.0 Lollipop. Nová verze systému zajistí delší výdrž baterie, rychlejší odezvy aplikací i vyšší úroveň zabezpečení. Vyplývá to ze zprávy společnosti Lion Mobile, která je oficiálním distributorem smartphonů pro český trh.

Reklama

Update na nový Android 5.0 se konkrétně týká modelů DG 280 Leo, DG 310 Voyager 2, DG 580 Kissme, DG 700 Titans 2 a DG 800 Valencia.

Stávající i noví zákazníci ocení u nového updatu na Android 5.0 Lollipop především rychlejší reakce aplikací při nižší spotřebě energie. Prodlouží se pohotovostní doba smartphonu. Významně se rozšiřují i audiovizuální možnosti. Telefon s novým systémem snadno propojíte s mikrofonem, projektorem nebo zesilovačem přes rozhraní USB. Nová verze androidu na smartphonech Doogee nabídne i široké možnosti sdílení dat a samotného ovládání telefonu.

Přes zabezpečené připojení se tak bude možné v režimu „Host“ dostat z jiného zařízení například i ke kontaktům v zapomenutém telefonu. Android 5.0 Lollipop nabízí v neposlední řadě opět vyšší úroveň zabezpečení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama