tesoro-zve-na-computex-a-slibuje-predstaveni-novych-produktu
Novinka Tesoro zve na Computex a slibuje představení nových produktů

Tesoro zve na Computex a slibuje představení nových produktů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 5. 2015 13:00

Společnost Tesoro, zaměřující se na herní příslušenství v moderním designu, představí na veletrhu Computex novou řadu produktů. Ve dnech 2-5. června bude v Taipei k vidění kompletní portfolio značky i nové periferie včetně mechanických klávesnic.

Reklama

Svou první mechanickou herní klávesnici představilo Tesoro před čtyřmi lety. Od té doby se její portfolio rozrostlo na jedno z nejširších na trhu. Další expanzi značky přináší uvedení nového sortimentu herních myší, headsetů, počítačových skříní a dalších zařízení, které bude probíhat zároveň s vylepšováním již zavedených produktů.

V rámci veletrhu Computex se tak představí hned pětice zcela nových herních myší. Budou mezi nimi jak špičkové modely s kvalitními senzory, tak i myši s příznivou cenou. Cíleny budou na hráče FPS, MMO a RTS her s důrazem na ergonomii a spolehlivost. Uvedeny budou i dva nové herní headsety v 7.1 a 2.0kanálovém provedení s lehkou konstrukcí pro pohodlné dlouhodobé nošení. Premiéru si odbudou i nové počítačové skříně.

Z oblasti mechanických klávesnic bude Tesoro prezentovat kromě stávajících produktů také zcela nové modely. Bude mezi nimi například hliníková klávesnice s RGB podsvícením každé jednotlivé klávesy či úzká mechanická 80% klávesnice se 104/105 tlačítky a nejnovější generací herních spínačů.

Navíc Tesoro oznámí nová partnerství a modely cílené na průmyslové aplikace, jako např. klávesnice s trackballem.

Tesoro zve na Computex a slibuje představení nových produktů
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Tesoro

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama