nvidia-nabizi-ke-svym-grafikam-rady-geforce-gtx-900-herni-balicek-s-tituly-zaklinac-3-a-batman-arkham-knight
Novinka nVidia nabízí ke svým grafikám řady GeForce GTX 900 herní balíček s tituly Zaklínač 3 a Batman: Arkham Knight

nVidia nabízí ke svým grafikám řady GeForce GTX 900 herní balíček s tituly Zaklínač 3 a Batman: Arkham Knight

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 5. 2015 10:00 12

Společnost nVidia přináší nový herní balíček pro zákazníky, kteří si v blízké době chtějí pořídit některou z grafických karet řady GeForce GTX 900, který nazvala " Two Times The Adventure".

Reklama

Tento "Game Bundle" by měl zahrnovat klíče pro dva z letošních nejočekávanějších herních titulů pro PC - Zaklínač 3: Divoký hon a Batman: Akrham Knight. Poukaz na obě hry však dostanou pouze zájemci o vlajkové modely této řady, tedy GeForce GTX 970 a GeForce GTX 980. 

Zákazníci, kteří si hodlají pořídit grafickou kartu GeForce GTX 960 nebo notebook s herními grafikami GeForce GTX 980M a GTX 970M obdrží pouze kupon na hru Zaklínač 3: Divoký hon od studia CD Projekt RED. Kódy k oběma hrám lze aktivovat na Streamu ještě před jejich samotným vydáním, čímž si je předobjednáte. 

nVidia nabízí ke svým grafikám řady GeForce GTX 900 herní balíček s tituly Zaklínač 3 a Batman: Arkham Knight
i Zdroj: PCTuning.cz

Po vydání her, které je plánováno v případě třetího Zaklínače na 19. května a u Batman: Arkham Knight na 23. června, stačí oba tituly pouze stáhnout a hrát. nVidia dále dodává, že obě hry by měly využívat exkluzivní technologie sady GameWorks jako je HairWorks (efekty vlasů postav akcelerované pomocí GPU) v případě Zaklínače 3, nebo destrukční a materiálové efekty zpracovávané pomocí systému PhysX v obou hrách. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama