urban-revolt-predstavila-bezdratovy-bluetooth-reproduktor-deci
Novinka Urban Revolt představila bezdrátový bluetooth reproduktor Deci

Urban Revolt představila bezdrátový bluetooth reproduktor Deci

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 4. 2015 15:00 2

Značka Urban Revolt, nabízející doplňky k digitálním zařízením, představuje bluetooth reproduktor Deci s výdrží až sedmnáct hodin přehrávání.

Reklama

Urban Revolt Deci je malý reproduktor s rozměry 18 × 7 × 6,5 cm, dodávaný ve dvou barevných provedeních – oranžovém a modrém. Přední a zadní strana je tvořena kovovou mřížkou s pravidelnými drobnými půlkruhovými prohlubněmi. Gumové nožičky a pogumované boky zajišťují stabilitu na stole i odolnost v terénu. Dominantní tlačítka pro ovládání hlasitosti + a – v barvě reproduktoru se nachází na svrchní straně. Další ovládací prvky jsou umístěny na boku, včetně konektorů bezpečně uložených pod gumovým krytem.

Nový stereofonní reproduktor umožňuje nejen přehrávání hudby, ale díky zabudovanému mikrofonu i volání. Připojuje se pomocí technologie bluetooth s dosahem až 10 metrů, nebo klasického 3,5mm audio kabelu, který je součástí balení. Urban Revolt Deci disponuje integrovaným dobíjecím akumulátorem s výdrží až 17 hodin přehrávání na jedno nabití, probíhající přes dodávaný micro USB kabel. 

Doporučená koncová cena pro český trh je stanovena na 1 599 Kč s DPH.

 
Urban Revolt představila bezdrátový bluetooth reproduktor Deci
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Urban Revolt
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama