honor-uvede-na-cesky-trh-5-5palcovy-smartphone-4x
Novinka Honor uvede na český trh 5,5palcový smartphone 4X

Honor uvede na český trh 5,5palcový smartphone 4X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 4. 2015 19:30 4

Značka Honor připravuje v Česku zahájení prodeje mobilního telefonu 4X. Mezi jeho hlavní přednosti patří osmijádrový procesor, velkokapacitní baterie, 13Mpx fotoaparát či podpora přenosu dat v sítích LTE.

Reklama

Podoba smartphonu 4X byla vyvinuta londýnským designovým centrem společnosti Honor. Vzhledově telefon zaujme zejména zadním krytem s výrazným vzorem inspirovaným textilními tkaninami. Zadní stranu přístroje zdobí také čočka fotoaparátu s rozlišením 13 Mpx a jedna přisvětlovací LED.

Při pohledu na čelní stranu uvidíme displej o velikosti 5,5 palců s rozlišením 720 × 1280 obrazových bodů. K dispozici je také fotoaparát pro selfie s rozlišením 5 Mpx a funkcemi pro automatické zkrášlení portrétu nebo panoramatické snímky.

O výkon telefonu se stará 64bitový procesor Kirin 620 s celkem osmi výpočetními jádry taktovanými na frekvenci 1,2 GHz. Ke slušné rychlosti chodu přístroje přispívá také operační paměť o velikosti 2 GB. Dále potěší přítomnost modulu LTE a podpora dvou SIM karet, která usnadní život uživatelům vlastnícím více tarifů, například pro pracovní a soukromé účely. Nezklame ani baterie s pěknou kapacitou 3000 mAh.

Honor 4X bude na tuzemský trh uveden na přelomu dubna a května za příznivou cenu 5 999 Kč s DPH exkluzivně u T-Mobile.

Zdroj: Honor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama