hearthstone-heroes-of-warcraft-vysel-uzpusobeny-pro-telefony
Novinka Hearthstone Heroes of Warcraft vyšel uzpůsobený pro telefony

Hearthstone Heroes of Warcraft vyšel uzpůsobený pro telefony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 4. 2015 18:00 5

Vydavatelství Blizzard oficiálně vydalo pro smartphony s Androidem velmi návykový titul Hearthstone, jenž čerpá z fantasy univerza Warcraft. Hra je k dispozici zdarma.

Reklama

Hearthstone Heroes of Warcraft staví na duelu dvou hráčů, kteří vykládají na hrací desku monstra, sesílají kouzla a všemi dostupnými prostředky se snaží zničit protihráčova hrdinu.

Hra se na Android dostala už v prosinci loňského roku, avšak byla optimalizována pouze pro tablety. Díky jednoduchému hacku ji sice bylo možné rozběhat i na telefonech, k ideálnímu hernímu zážitku to ale mělo daleko. Na malých displejích bylo problém karty správě rozeznat, případně vidět přesně co se děje.

Nová verze pro smartphony proto přichází s řadou úprav uživatelského rozhraní. Řada prvků se přesunula na jiné místo, jsou lépe dostupné a ovladatelné.

Protože je Hearthstone Heroes of Warcraft karetní hra, nejsou hardwarové požadavky nijak krvavé. Abyste si zahráli, potřebujete telefon s 1 GB RAM a Androidem ve verzi minimálně 4.0. Na webových stránkách Blizzardu najdete seznam ověřených zařízení, kompatibilních jich ale určitě bude mnohem víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama