rockstar-muze-slavit-pc-verze-gta-v-se-behem-jedineho-dne-prodalo-vice-nez-milion-kopii
Novinka Rockstar může slavit. PC verze GTA V se během jediného dne prodalo více než milion kopií

Rockstar může slavit. PC verze GTA V se během jediného dne prodalo více než milion kopií

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 4. 2015 20:00 18

Dlouho očekávaná akční hra s otevřeným světem GTA V, kterou si můžou už nějaký ten pátek zahrát vlastníci herních konzolí od Sony a Microsoftu, dnes vyšla i ve verzi pro PC. Přesto, že se prodává pouze jediný den, už trhá rekordy. 

Reklama

Zástupce jednoho z největších distributorů digitálních kopií her totiž na Twitteru informuje o tom, že během jediného dne od uvedení hry prodal více než milion jejích kopií. Což Vám zajisté nemusí znít jako zas tak skvělý výkon. Musíme však vzít v potaz to, že tento součet se týká pouze obchodu Steam. Když k tomu přidáme kopie hry prodané jinými digitálními distribučními kanály, e-shopy a kamennými obchody, bude celkový počet prodaných kůsu nového přírůstku do série Grand Theft Auto ještě mnohem vyšší. 

Rockstar může slavit. PC verze GTA V se během jediného dne prodalo více než milion kopií
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Uvedení GTA V ve verzi pro PC, jak jste jistě stačili zaznamenat, nešlo tak úplně hladce a při vývoji muselo vývojářské studio Rockstar čelit řadě problémů, což přirozeně vedlo také k odkladům. Přesto se nyní PC hráči dočkali a na prodejích je vidět, že o PC verzi hry je skutečný zájem. Studio Rockstar Games si tak může mnout ruce a snad se díky tomu brzy dočkáme i nějakého toho pokračování. 

Zdroj: DSOGaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama