asus-uvedl-do-prodeje-tenky-27palcovy-monitor-designo-mx27aq
Novinka Asus uvedl do prodeje tenký 27palcový monitor Designo MX27AQ

Asus uvedl do prodeje tenký 27palcový monitor Designo MX27AQ

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 3. 2015 12:00 2

Asus představil nový monitor MX27AQ z řady Designo, která je charakteristická elegantním provedením a integrovanými stereo reproduktory SonicMaster.

Reklama

Monitor Designo MX27AQ je vybaven 27palcovým AH-IPS panelem s rozlišením 2560 × 1440, pro nějž je typický vysoký kontrastní poměr a 100% pokrytí sRGB barevného prostoru, což garantuje věrný obraz. Další výhodou použitého panelu jsou pozorovací úhly 178 stupňů, takže nehrozí zkreslení barev ani při sledování monitoru z extrémních úhlů.

Kromě kvalitního obrazu se zákazníci mohou těšit také na neméně kvalitní zvuk, a to díky dvojici stereofonních vestavěných reproduktorů s výkonem 3W. Nechybí funkce AudioWizard se čtyřmi přednastavenými zvukovými režimy (Hudba, Film, Hraní, Uživatelský), které je možné přepínat podle aktuální potřeby prostřednictvím nabídky OSD (on-screen display) a výrobce nezapomněl ani na řešení Eye Care s technologiemi Flicker-Free a Low Blue Light, které přispívají ke snížení namáhání očí. Novinka, která mimo jiné získala ocenění 2015 iF Design Award, se snaží zaujmout i extrémně štíhlým profilem. V nejtenčím bodě měří pouhých 1,25 cm a má neznatelný rámeček o tloušťce 0,1 cm.

Nový monitor s produktové řady Designo je kompatibilní s většinou multimediálních zařízení, a je k tomu vybaven řadou různých video vstupů, včetně rozhraní DisplayPort 1.2, dvou portů HDMI a portu HDMI / MHL 2.0. Díky poslednímu jmenovanému rozhraní mohou uživatelé na obrazovce monitoru zobrazovat obsah uložený na zařízeních kompatibilních s technologií MHL a souběžně po připojení nabíjet svá mobilní zařízení.

Asus Designo MX27AQ se prodává v českých a slovenských obchodech za 13 990 Kč, resp. 499,90 eur s DPH.

Asus uvedl do prodeje tenký 27palcový monitor Designo MX27AQ
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama