fable-legends-bude-free-to-play
Novinka Fable Legends bude free to play

Fable Legends bude free to play

Sam Sadovski

Sam Sadovski

26. 2. 2015 19:20 1

Pro nadcházejicí online RPG Fable Legends byl vývojáři studia Lionshead zvolen free to play model. Hra bude také využívat API Directx 12.

Reklama

V rozhovoru pro magazín Eurogamer uvedl David Eckelberry, producent hry Fable Legends, že chce, aby byl hráčům dopřán plný požitek ze hry zdarma. Mimo jiné se zmínil i o tom, že se mu nezamlouvá styl, jakým free to play model využívá hra World of Tanks a tvrdí, že jde spíše o pay to win.

Pokud však čekáte, že Fable Legends je klasickým pokračovatelem série, jste na omylu. Skupina hráčů si bude moci v této hře vybrat 4 hrdiny z celkové nabídky, kterým bude oponovat horda monster ovládaných oponentem - pátým hráčem. Nabídka hrdinů bude využívat rotací (každý týden bude ke hraní dostupná vždy jiná kombinace hrdinů), postavy na stálo si ale budete muset zakoupit za silver (herní měnu), nebo reálné peníze. Podobně budou fungovat i monstra, z nichž základní budou také zdarma, ale ty silnější již za příplatek.

Hra bude dostupná exkluzivně pro Windows 10 a Xbox One a umožní hraní napříč těmito dvěma platformami. Datum vydání a další podrobnosti o Fable Legends zatím nejsou zveřejněné. Exkluzivita tohoto titulu, zároveň i s možností přechodu z Windows 7 a 8 na Windows 10 zdarma, se jeví jako další krok, kterým se Microsoft snaží "protlačit" svůj nový operační systém. Jaký je váš názor?

Zdroje: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama