hardwarove-pozadavky-battlefield-hardline-budou-stejne-jako-pozadavky-battlefield-4
Novinka Hardwarové požadavky Battlefield Hardline budou stejné jako požadavky Battlefield 4

Hardwarové požadavky Battlefield Hardline budou stejné jako požadavky Battlefield 4

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

30. 1. 2015 19:00 4

Společně s tím, jak se blíží otevřená beta hry Battlefield Hardline a samozřejmě i její samotné vydání, začali být hráči maličko nervózní. Studio Visceral Games totiž zatím neuveřejnilo oficiální požadavky hry, pravděpodobně kvůli tomu, že má plné ruce práce.

Reklama

Hráči však umí být neodbytní a Visceral Games pravděpodobně masírovali svými dotazy, takže se studio uvolilo alespoň k malé nápovědě. Na Twitteru konkrétně uvedlo, že hardwarové požadavky Battlefield Hardline se nebudou lišit od hardwarových požadavků hry Battlefiled 4. Pokud jste tedy Battlefield 4 rozjeli, nic vám nebrání v tom, abyste rozjeli i novou odbočku série.

Battlefield Hardline bude imitovat hru na policajty a zloděje. Hlavním tahákem je zcela zničitelné prostředí a frenetická rychlost hry.

Battlefield Hardline vyjde 17. března a to pro platformy PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One. Otevřený betatest pak odstartuje už 3. února. Pokud tedy splňujete hardwarové požadavky Battlefield 4, můžete si tuto novinku už za pár dní vyzkoušet na vlastní kůži!

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama